Kursi un semināri : ARHĪVS : 2023 :

31.03-5.04.2023. „Line free collection” - Honza Blaha - Eridanas stallī, Dzelmes

 

Zirgu treneris Honza Blaha atkal viesosies pie mums ar semināru

"Line free collection",

kas notiks 31.martā - 5.aprīlī, Eridanas stallī, Dzelmēs.

Kā vairot zirga motivāciju pārlekt jebkuru šķērsli?
Kā apvienot laipnību un “robežas”?
Ko man darīt ar jaunu zirgu, kad informācijas ir tik daudz un tā dažkārt ir tik pretrunīga?
Kā novērtēt rezultātu - kas ir labi?
Ko darīt, ja mans zirgs bēg prom, sastopoties ar augstas enerģijas prasību?
Kā padarīt piaffi par ko labāku nekā tikai mīcīšanos uz priekškājām ar iekritušu muguru?

Šie un vēl daudzi citi ir jautājumi, uz kuriem Honza ir palīdzējis rast atbildes un, kas ir pats svarīgākais - sekojot dalībnieku tālākajai attīstībai - redzams, ka tas patiešām ir izdevies! Honza šoreiz pie mums viesosies veselas 6 dienas - tā būs intensīva treniņnometne, pēc kuras prāts kūpēs vēl nedēļām :)

Pat tad, ja Tavs mērķis šobrīd nav sakopojums bez pavadām vai pastaigas jūrmalā ar zirgu brīvībā, kurš ne mirkli neapsver došanos prom, Honza savā plašajā stāstījumā aptver gan patiesu sapratni par zirga domāšanas veidu, gan skaidrojumus par biomehāniku, gan ļoti derīgus padomus iejādes un konkūra disciplīnu pārstāvjiem.

Semināra norise:
Dalībnieki sadalīti 3-4 grupās, ar dalībniekiem tiks strādāts grupās pa 4-5. Katrai grupai paredzētas divas nodarbības dienā (2 x 1 h). Teorija par viņa sistēmu “No Pavadām Brīvs Sakopojums” (Line Free Collection) tiek stāstīta paralēli praktiskajām nodarbībām, kur atbilstoši katra cilvēka un zirga sagatavotības pakāpei Honza pielāgo uzdevumus, kas ļauj nokļūt līdz vēlamajam mērķim.
Treniņu sesijas notiks katru dienu no 9:00 līdz 18:00 ar pusdienu pauzi. Semināra darba valoda – angļu. Cena skatītājiem – EUR 40 par katru semināru dienu. Par dalību seminārā treneriem tiks piešķirti kredītpunkti resertifikācijai.

Pieteikšanās – 26045767 (Anitra)

 

  
  
  
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu ka lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatnu izmantošanai. LASĪT VAIRAKX