Antidopings :

Uzmanību, mildronāts un sports!

https://www.antidopings.gov.lv/lv/jaunums/uzmanibu-mildronats-un-sports

Latvijas Antidopinga birojs atgādina par MILDRONĀTA aizliegtu statusu sportā.

  • Meldonium (Mildronāts®, Mildronate®, Meldonium Olainfarm®, Trizipin®, Vazonat® u.c.) ir iekļauts Aizliegto vielu un metožu saraksta S4. klasē – hormonu un vielmaiņas modulatori.
  • Aizliegums skar jebkuras devas iepakojumu, t.sk. 250 mg cietas kapsulas medikamentu.
  • Ja sportistam ir nepieciešams lietot, kādu sportā aizliegto vielu, kas iekļauta Aizliegto vielu un metožu sarakstā tad, sportistam laicīgi nepieciešams pieteikties Terapeitiskās lietošanas atļaujai (TLA)

Mēs aicinām Jūsu sporta organizāciju informēt Jūsu juridiskos biedrus, kā arī trenerus, sportistus un sporta darbiniekus par MILDRONĀTA aizliegumu sportā.

Vēršam uzmanību, ka Latvijas Antidopinga biroja mājaslapā jūs varat atrast publicēto rakstu par to - Uzmanību, mildronāts un sports! (https://www.antidopings.gov.lv/lv/jaunums/uzmanibu-mildronats-un-sports)

 

Atcerēties, ka Jūsu informācijas nodošana tālāk, var pasargāt sportistu no diskvalifikācijas!

Ar cieņu,

Latvijas Antidopinga birojs

Pateicamies, ka atbalstāt sporta patieso vērtību – sportisko garu, veicinot sportistu veselību, godīgumu un vienlīdzību.

Thank you for supporting the fair value of sport – the sport spirit, promoting the health, honesty and equality of athletes.

 

  
  
  
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu ka lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatnu izmantošanai. LASĪT VAIRAKX