Kursi un semināri : ARHĪVS : 2022 :

1.12.2022. Praktiska meistarklase “Efektīva komunikācija sportā” - LTTC

 Efektiva_komunikacija_sporta.pdf (471.65 KB)

Latvijas Treneru tālākizglītības centrs uzaicina Jūs uz praktisko meistarklasi

“Efektīva komunikācija sportā”,

kas notiks 2022.gada 1.decembrī.

Kā es komunicēju? Vai mani audzēkņi mani sadzird? Vai sadzirdēšanai seko darbība? Vai audzēkņu vecāki mani sadzird? Vai priekšnieks mani sadzird? Vai es klausījos, lai tikai atbildētu vai lai saprastu? Vai es runāju, lai mani sadzirdētu?

Praktisko meistarklasi “EFEKTĪVA KOMUNIKĀCIJA SPORTĀ” vadīs Viktorija Mihaļčuka – sertificēta supervizore sportā un biznesā, vadības psiholoģe, sporta un sociālās psiholoģijas pētniece.

Meistarklasē tiks skaidrota komunikācijas nozīme un jēga, praktiski darbojoties ikvienam dalībniekam būs iespēja noskaidrot savas profesionālās komunicēšanas stiprās un vājās puses, kā rezultātā ikviens saņems sev piemērotus konkrētus komunikācijas instrumentus un atgriezeniskās saites modeļus.

Norises laiks un vieta: 2022.gada 1.decembrī, plkst.10.00, Graudu ielā 68, Rīgā (Biznesa augstskolā “Turība”). Dalībniekiem tiks nodrošināta bezmaksas autostāvvieta.

Dalības maksa: 40 euro

Dalībnieki saņems apliecību par profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi 8 stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai.

Pieteikšanās meistarklasei un sīkāka informācija šajā saitē: https://lttc.lv/SAKUMS/id/211

 

 

  
  
  
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu ka lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatnu izmantošanai. LASĪT VAIRAKX