Kursi un semināri : ARHĪVS : 2022 :

4.11.2022. Notiks 3. konference sporta entuziastiem “Sports VAR” - online

 Sports_Var_2022.pdf (672.78 KB)

4. novembrī no plkst. 9:00-16:30 aicinām uz

sporta entuziastu konferenci “Sports VAR”

Konference būs skatāma tiešsaistē ar pieeju arhīvam līdz gada beigām.

Konferece veltīta sportistiem aktuālām tēmām - iekšējiem izaicinājumiem, tam, kā treneris spēj veidot sportistam pozitīvu attieksmi pret sportu un kāda loma tajā ir vecākiem, lai katra no iesaistītajām pusēm sniedz nepieciešamo atbalstu nevis pretēji - kavē izaugsmi.

Sports nav tikai talants, bet efektīva sadarbība starp sportistu, treneri un ģimeni. Sportā jābūt arī spējai iedrošināt un motivēt, pieņemt izaicinājumus un strādāt komandā, lai veidotu gan profesionālo, gan individuālo izaugsmi sportistam. Turklāt pārmaiņu un neskaidrības laikā, kad zūd kontrole pār daudzām lietām, svarīgāk kā jebkad agrāk ir turpināt mācīties un attīstīties, iegūstot jaunas prasmes ikdienas darbā.

Šogad konferencē “Sports VAR” piedāvāsim iedziļināties jautājumā par sadarbību starp treneri, sportistu un viņa ģimeni, lai sportists spētu sasniegt pēc iespējas labākus rezultātus.

Lekcijas vadīs savas jomas speciālisti ar daudzu gadu pieredzi:

- Dainis Dukurs (skeletona treneris)

- Jānis Grants (Sports psihologs)

- Oļegs Sorokins (Hokeja treneris un analītiķis)

- Edgars Pukinsks (Latvijas futbola izlases mentālās sagatavotības treneris un Franklin Covey Latvija biznesa partneris un treneris)

- Agita Ābele (LSPA profesore)

- un citi

Konferenci vadīs sporta žurnālists Dāvids Ernštreits

Lekcijas notiks tiešraidē, un dalībniekiem būs iespēja saņemt apliecību par sporta speciālistu profesionālās pilnveides apguvi 8h apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai. Lai iegūtu apliecību, dalībniekiem būs pareizi jāatbild uz lekciju laikā uztdotajiem jautājumiem.

Agrā dalības maksa (spēkā līdz 12.oktobrim): 25,- EUR

Par grupas dalību konferencē, sazinieties personīgi: sintija@sportsvar.lv

Jautājumu gadījumā zvaniet: 22008900

Konferences programma un reģistrācija: https://www.stasti.lv/sportsvar/

 

  
  
  
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu ka lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatnu izmantošanai. LASĪT VAIRAKX