Kursi un semināri : ARHĪVS : 2019 :

28.05.2019. Teorētiski praktiskais seminārs “PAREIZA KUSTĪBU IZPILDE TRENIŅU PROCESĀ” - “RIJA VEF hotel”, Rīga

 

Biedrība “Latvijas Treneru tālākizglītības centrs” sadarbībā ar biedrību “Latvijas Sporta federāciju padome” 2019.GADA 28.MAIJĀ viesnīcā “RIJA VEF hotel” (Brīvības gatvē 199c, Rīgā) organizē teorētiski praktisku semināru

“PAREIZA KUSTĪBU IZPILDE TRENIŅU PROCESĀ”.

Semināru vadīs praktizējošs fizioterapeits, fiziskās sagatavotības treneris, sporta zinātnes maģistrs - NORMUNDS VĀRPA.

Seminārā tiks sniegtas atbildes uz jautājumiem - kāpēc “praktiski veseliem” sportistiem veidojas hroniski locītavu iekaisumi, kādi būtu profilaktiskie pasākumi, lai sportistu attālinātu no iespējamās traumas. Savukārt, praktiskajā daļā tiks demonstrēti vingrinājumi, kuri ir balstīti uz zinātniskiem pētījumiem un kustību organizācijas pamatprincipiem, kā arī tiks sniegta šo vingrinājumu muskuļu grupu un darbības režīmu analīze.

Aicinām Jūsu federācijai DELEĢĒT VIENU PĀRSTĀVI dalībai šajā seminārā. Informāciju sūtiet uz e-pastu: sindija.brode@treneruizglitiba.lv līdz 21.MAIJAM.

Dalība seminārā BEZMAKSAS.

Dalībnieki saņems apliecību par sporta speciālista profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi 8 stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai.

Ar cieņu,

Latvijas Treneru tālākizglītības centrs.

 

  
  
  
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu ka lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatnu izmantošanai. LASĪT VAIRAKX